Bestuur

De initiatiefnemers

Over Stichting Zorgvleugels

Stichting Zorgvleugels is opgericht in 2020. Het bestuur bestaat uit:

Marck Haerkens

Marck Haerkens heeft een hybride achtergrond: enerzijds als traumachirurg en traumahelikopter (MMT)-arts, anderzijds als gebrevetteerd helikoptervlieger bij de Koninklijke Luchtmacht. Na verlaten van de actieve dienst focuste hij zich met zijn organisatie Wings of Care volledig op Human Factors en Team Performance, tevens het onderwerp waar hij in 2017 op promoveerde.

Peter Berlijn

Peter Berlijn is gepensioneerd Commodore-vlieger van de Koninklijke Luchtmacht. Zijn eerste operationele tour was op de F-104 Starfighter, sinds 1980 operationeel op de F-16, waarmee hij tijdens de Balkan crisis is ingezet boven het voormalige Joegoslaviƫ. Berlijn heeft daarna diverse commando- en staffuncties bekleed, zowel nationaal als internationaal. Na zijn pensionering werkzaam als consultant.

Rick Swinkels

Rick Swinkels heeft een brede en internationale achtergrond in de fast moving consumer goods industrie. Bij Ahold heeft hij 16 jaar in diverse leidinggevende internationale rollen geopereerd. Sinds 4 jaar werkzaam bij Brandloyalty, een Fortune 500 company en wereldwijd marktleider in Loyalty Promotions. In zijn huidige rol als Chief Experience Officer is hij als directielid verantwoordelijk voor alle inkoop, concept ontwikkeling, marketing, operatie en logistiek.

Doelstelling

Het faciliteren en verzorgen van medisch luchttransport op buitengewone indicatie, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. De Stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het aanwenden van alle wettige middelen, die tot het bereiken van bovenomschreven doel bevorderlijk zijn of daarmee verband houden. De Stichting beoogt niet het maken van winst.

Klik hier voor het beleidsplan van Stichting Zorgvleugels.

Donaties

Het werk van Stichting Zorgvleugels is zonder uw donaties niet mogelijk.

Contact

Stichting Zorgvleugels
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL02 FVLB 0225 1233 04
KVK: 77717112